Bodite prvi: kolesarjenje in zasluženo lenarjenje ob morju

Bodite prvi: kolesarjenje in zasluženo lenarjenje ob morju

Poznate zmagoslaven občutek utrujenosti, ki prebuja željo po prijetni osvežitvi? Ko prikolesarite na vrh izziva in si zaželite, da bi se čas ustavil, medtem ko si nabirate novih moči za naslednji korak? Občutek razvajanja svojega počutja – umirjeno in počasi.

Kam na kolo?

Izbrati ustrezen kraj za počitek je lahko prava umetnost. Na poletnem dopustu je preveč ljudi, doma ne moremo izklopiti tehnologij. Čas za družino in čas zase obenem sta idealna kombinacija. In če vse to prenesemo v prijetno okolje, kjer diši po morju, kjer se lahko razvajajo tudi naše brbončice in kjer je narava edina paša za oči, potem vemo, da smo izbrali nekaj zase. Kamping počitnice v mobilnih hišicah so nam na voljo že v prvomajskem času. Luksuzna oprema poskrbi za udobje, mi pa se lahko posvečamo uresničevanju svojih želja. Okolica mobilne hišice nam nudi zasebnost, ki jo potrebujemo, da v miru in družinskem preživljanju časa uživamo svoje počitnice.

V naravo!

Obmorski kraji v predsezonskem času so korak pred vsem. Morje v svoji svežini vabi pogumne, prebujanje kampov ponuja premierno uživanje v ponudbi, umirjenost v zraku pa omogoča, da si naberemo energijo za tisto, kar resnično radi počnemo. Obkroženi z najbližjimi si lahko izberemo kolesarjenje ob morju, sprehode v naravo, vzpone na bližnje vrhove ali pa igre s kartami, človek ne jezi se, branje knjig. Narava okoli nas nam daje številne možnosti.

Najdragocenejši zakladi

Naši najmlajši bodo s kolesa mahali svojim novim kamping prijateljem, s katerimi bodo brezskrbno tekali naokoli, si delili morske zaklade in prve sladolede. S teras mobilnih hišic imamo boljši pregled nad igranjem otrok in občutek večje varnosti zaradi manjše gneče. Morski zrak pa bo pihal tudi na zdravje in preganjal morebitne zimske prehlade, ki so se predolgo zavlekli. Tako bo kolesarjenje na obmorskih poteh kampa s kuštravo glavo na prtljažniku (ali spredaj) pravo družinsko doživetje.

Bodite spočiti

Prvomajske počitnice so priprava na poletni dopust. In če si damo možnost, da se lahko ob kolesarskih dogodivščinah ali tekaških avanturah z morskim vonjem spočijemo (že) v mesecu maju, bomo v poletje vstopili z novimi adrenalinskimi željami in ne le težnjo po ležanju na plaži. Družinski čas bo lahko še prijetnejši, poln idej in izzivov.

Vam je članek všeč? Delite ga s prijatelji

Priljubljeni članki

Priljubljeni članki

Enovice
Bodite obveščeni

  • O novostih
  • Novih nasvetih
  • Akcije in ugodnosti

Please leave this field empty.