Kamp Brioni, Istra, Hrvaška

O kampu

Kamp Brioni (včasih se je imenoval kamp Puntižela) se nahaja med mestoma Fažana in Pula. Zaradi številnih aktivnosti je zelo priljubljen med našimi gosti.

Kamp je razdeljen na parcele, ki se spuščajo proti morju. Celotna površina je pokrita z oljkami in mediteranskim rastlinjem. Kamp Brioni - Puntižela ponuja neposreden pogled na priljubljeno otočje Brioni.

Plaža je od mobilnih hišic oddaljena okoli 200 m. Dolga je 1500 m in je večinoma prodnata, delno pa skalnata in betonirana.

Gostje imajo v kampu Brioni na voljo trgovino, prodajalno sadja, pekarno, trafiko, restavracijo ter lokal na plaži.

Za tiste, ki si želijo malo več aktivnosti, je poskrbljeno s športnim centrom, kjer lahko najdete igrišče za odbojko, košarko ali nogomet. Če pa želite poskusiti nekaj novega, se lahko vpišete v šolo deskanja ali potapljanja. Ob celotnem kampu pa vse do notranjosti Istre najdete številne kolesarske poti. Kolesa in opremo si lahko izposodite tudi v kampu.

Mobilne hišice Adria Holidays v kampu Brioni so opremljene z dvema spalnicama, kopalnico, kuhinjo z jedilnim kotom, teraso z vrtno garnituro, klimo in parkirnim prostorom.

V bližini kampa se nahaja nacionalni park Brioni. Zaradi čudovite pokrajine in zgodovinske vrednosti je čudovita turistična destinacija za mnogo počitnikarjev. Le 6 km od počitniških hišic se nahaja mesto Pula, ki zaradi številnih zgodovinskih znamenitosti privlači različne skupine ljudi, aktivno pa je tudi nočno življenje.

Dopust v kampu Brioni ponuja različne možnosti tistim, ki si želijo bolj umirjenih počitnic, kot tudi gostom, ki stremijo k bolj aktivnemu preživljanju prostega časa.

Udobne mobilne hišice Adria Holidays v dobro urejenem kampu Brioni privabljajo bolj zahtevne goste, nekateri izmed njih se tja vračajo že več kot 10 let zapored!

Naši namigi:

  • Majhen in cenovno ugoden kamp.
  • V kampu je prijetno in mirno.
  • Primeren tudi za počitnikovanje mladih.
  • V kampu imajo pester animacijski program za otroke.


Šport

Košarka
Namizni tenis

Karakteristike kampa

Hišni ljubljenčki dovoljeni v kampu
Mobilne hišice imajo SAT TV
Mobilne hišice so klimatizirane
Hišni ljubljenčki dovoljeni v mobilni hišici
Dostop do interneta na voljo v kampu
Menjalnica v kampu
Supermarket v kampu ali zelo blizu
Stojnica z novicami

Ponudba mobilnih hišic

Kamp Brioni, Istra, Hrvaška

MH COMFORT

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, kopalnica (umivalnik, tuš kabina in WC), kuhinja z jedilnim kotom iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora. Hišice so oddaljene približno 250 m od morja.