Kamp Jezera, Murter, Hrvaška

O kampu

Kamp Jezera Lovišća se nahaja na otoku Murter. Otok od kopnega ločuje Murterski kanal, ki pa ga v vasi Tisno povezuje most ter cesta do Jadranske magistrale. Ima tri zvezdice in je prejemnik nagrad za kakovost storitev, kot sta Best Campsites Croatia in ADAC.

Mobilne hišice se nahajajo na terasastih parcelah med borovci, ki se spuščajo proti morju. Plaža v kampu je urejena ob peščenem zalivu, del plaže pa je betoniran. Na plaži je možen najem ležalnikov in senčnikov z doplačilom.

Popestritev kamping počitnic

Gostje mobilnih hišic lahko v času svojih počitnic uživate na teniških igriščih, igriščih za namizni tenis in mini golf. Ali pa se odločite za aerobiko v vodi in vključite v šolo potapljanja. Lahko pa si izposodite kolesa in se podate raziskovat otoške znamenitosti.

Za najmlajše je poskrbljeno z urejenimi otroškimi igrišči in animacijami.

Priporočamo potep po mestu ribičev in pomorcev ter okušanje morskih specialitet

Mesto Jezera se lahko pohvalijo z najprestižnejšim priznanjem za lepoto in urejenost okolice Hrvaške turistične skupnosti. Navdušili vas bodo s kristalno čistim morjem, avtentičnimi običaji, skrivnostnimi kamnitimi ulicami in bogato zgodovino.

Za razvajanje brbončic pa si privoščite vonje borov, sivke, rožmarina in olj ter okusite svežih kulinaričnih dobrot, med katerimi ne gre zamuditi: prispalji, suha obotnica s jajiman, brudet od šušenih moli s kumprilman, zelenjak ...

Naši namigi:

  • Otok Murter velja za sredozemski raj za turiste.
  • Prebivalci Murterja so večinski lastniki kornatskih otokov, odlični mornarji, ribiči in graditelji znanih tradicionalnih lesenih bark.
  • Plitvina voda je primerna za otroško igro.


Šport

Košarka
Tenis
Namizni tenis
Izposoja koles
MiniGolf

Karakteristike kampa

Hišni ljubljenčki dovoljeni v kampu
Mobilne hišice imajo SAT TV
Mobilne hišice so klimatizirane
Hišni ljubljenčki dovoljeni v mobilni hišici
Dostop do interneta na voljo v kampu
Menjalnica v kampu
Supermarket v kampu ali zelo blizu
Stojnica z novicami

Ponudba mobilnih hišic

Kamp Jezera, Murter, Hrvaška

MH XLine

Klimatizirana hišica (z možnostjo hlajenja in gretja) je namenjena za bivanje maksimalno 4+1 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, kopalnica (tuš kabina in WC), dnevna soba s kuhinjo in jedilnim kotom, iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 1 osebo. Nadkrita lesena terasa z vrtno garnituro. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora. Mobilne hišice so od morja oddaljene 100-200 m.