Kamp Lopari, otok Lošinj, Hrvaška

O kampu

Kamp Lopari se nahaja na otoku Mali Lošinj, med zgodovinskim mestecem Osor in mestom Nerezine. Kamp Lopari leži čisto ob morju in vznožju hriba Osoršćica.

Celoten kamp je poraščen z mediteranskim rastlinjem, tako da imajo hišice pol dneva senco pred vročimi sončnimi žarki. 800 m dolga plaža je od mobilnih hišic oddaljena približno 150 metrov in je v celoti prodnata. Najdete lahko tudi nekaj peščenih zalivov. Del plaže je namenjen hišnim ljubljenčkom, namenjeni pa so jim tudi posebni tuši.

V kampu Lopari lahko najdete urejeno trgovino in restavracijo. V manjšem športnem centru si lahko izposodite kolesa ali pa igrate nogomet in košarko. Zaradi stalnega vetra so odlični pogoji za deskanje na vodi, s tem namenom pa je bila ustanovljena tudi šola deskanja. Otroci se lahko igrajo na urejeni plaži.

Mobilne hišice Adria Holidays v kampu Lopari so opremljene z dvema spalnicama, eno kopalnico, kuhinjo z jedilnim kotom, teraso z vrtno garnituro, klima napravo in parkirnim prostorom.

Iz kampa Lopari do mesta Nerezine, ki je oddaljeno le 2 km, vodi lepa sprehajalna pot. Tisti, ki si želijo malo več avanture, pa se lahko povzpnejo na 588 m visok hrib Osoršćica, s katerega imajo čudovit razgled na otok.

Le 1 km stran od mobilnih hišk se nahaja zgodovinsko mestece Osor, ki obiskovalcem ponuja zanimiv vpogled v preteklost. Mesto Osor leži ob kanalu, ki ločuje otoka Cres in Lošinj.

Kamp Lopari je tako zaradi svoje lege in udobnih mobilnih hišic Adrie Holidays odlična izbira za družine z otroci. Celodnevna senca in hladen vetrič gostom mobilnih hišic zagotavljata svežino tudi v največji vročini.

Naši namigi:

  • Kamp Lopari je bil v akciji Naj kamp 2011 izbran za 1. najboljši kamp v kategoriji manjših kampov v Kvarnerju.
  • Na plaži se lahko posladkate s svežimi pekovskimi izdelki.
  • Plaža posuta z majhnimi kamenčki in primerna za otroke.
  • Bolje založena trgovina je v Malem Lošinju.


Šport

Košarka
Izposoja čolnov
Izposoja surfov
Izposoja koles

Karakteristike kampa

Hišni ljubljenčki dovoljeni v kampu
Mobilne hišice imajo SAT TV
Mobilne hišice so klimatizirane
Dostop do interneta na voljo v kampu
Menjalnica v kampu
Supermarket v kampu ali zelo blizu
Stojnica z novicami

Ponudba mobilnih hišic

Kamp Lopari, otok Lošinj, Hrvaška

MH COMFORT

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, kopalnica (umivalnik, tuš kabina in WC), kuhinja z jedilnim kotom iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora. Hišice so oddaljene približno 150 m od morja.

Kamp Lopari, otok Lošinj, Hrvaška

MH LUX

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, dve kopalnici (umivalnik, tuš kabina in WC), kuhinja z jedilnim kotom, iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora.

Kamp Lopari, otok Lošinj, Hrvaška

XLine

Klimatizirana hišica (z možnostjo hlajenja in gretja) je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama,kopalnica (tuš kabina in WC), SAT TV, kuhinjo in jedilnim kotom, iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Lesena terasa z vrtno garnituro. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora.