Kamp Miran, Pirovac, Hrvaška

O kampu

Kamp Miran Pirovac se nahaja na pol poti med Biogradom in Šibenikom (25 kilometrov do vsakega mesta). 600 metrov dolgo prodnato plažo in mobilne hiške obkrožajo oljke, ki gostom kampa ponujajo zavetje pred soncem in vročino ter jim ponujajo nepozabne počitnice.

Kamp se razprostira na deloma terasastem in gozdnatem območju. Plaža leži v neposredni bližini mobilnih hišic (oddaljenost okoli 100 m). Zaradi svoje prodnate strukture je še posebno primerna za družine z otroki in mladino.

Poleg trgovine in trafike vam je kot gostom kampa Miran Pirovac na voljo še možnost priveza manjših čolnov, zunanji bazen z morsko vodo, restavracija s tradicionalnimi jedmi, bar na plaži, teniška igrišča, namizni tenis v bližini pa vodni športi. V hotelu Miran redno poskrbijo za različne kulturne in glasbene programe, katerih se lahko udeležijo tudi tisti, ki bivajo v mobilnih hišicah in samem kampu.

Vse mobilne hišice Adrie Holidays v kampu Miran Pirovac so opremljene z dvema spalnicama, eno ali dvema kopalnicama, kuhinjo, dnevnim prostorom, teraso z vrtno garnituro in klima napravo.

Samo en kilometer od kampa Miran leži staro mesto Pirovac, znano po naravnem pojavu skalnatega pasu in mediteranskega rastlinja, dolgemu 10 kilometrov. Pot iz kampa do mesta vodi ob morju in je primerna za sproščujoče sprehode z družino, saj vam vzame samo 20 minut lahke hoje.

V bližini kampa Miran Pirovac se nahajata dva nacionalna parka, Kornati in Krka. Oba ponujata obiskovalcem čudovito naravo in nepozabno doživetje. Še bližje kampu pa je malo manj znan nacionalni park Vransko jezero, ki pa je največje naravno jezero na Hrvaškem z izredno bogato zgodovino.

Kamp Miran Pirovac zaradi svoje lege ponuja ogromno možnosti tako za aktivno preživljanje dopusta kot tudi malo bolj umirjenega. Mobilne hišice so moderno opremljene in gostom zagotavljajo udobno bivanje, tako da se z veseljem vračajo nazaj.

Naši namigi:

  • Ker mesto in kamp ležita ob večjem zalivu je voda toplejša.
  • Trgovina je bolj založena v mestu, kjer imajo tudi tržnico in ribarnico.
  • Zaradi sence in prodnate plaže je kamp primeren za družine z mlajšimi otroki.
  • Sprehajalne poti so primerne tudi za kolesarjenje.


Šport

Tenis
Namizni tenis

Karakteristike kampa

Hišni ljubljenčki dovoljeni v kampu
Mobilne hišice imajo SAT TV
Mobilne hišice so klimatizirane
Hišni ljubljenčki dovoljeni v mobilni hišici
Dostop do interneta na voljo v kampu
Supermarket v kampu ali zelo blizu
Bazen v kampu

Ponudba mobilnih hišic

Kamp Miran, Pirovac, Hrvaška

MH COMFORT

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, kopalnica (umivalnik, tuš kabina in WC), kuhinja z jedilnim kotom iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora. Hišice so oddaljene približno 150 m od morja.

Kamp Miran, Pirovac, Hrvaška

MH LUX

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, kopalnica (umivalnik, tuš kabina in WC), kuhinja z jedilnim kotom, iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Brezplačni parkirni prostor je na voljo blizu hišice. Hišice so oddaljene približno 50 m od morja.