Kamp Rapoča, Nerezine, Hrvaška

O kampu

Kamp Rapoća se nahaja na začetku otoka Mali Lošinj v bližini mesta Nerezine.

Mobilne hišice v kampu Rapoća in plažo povezuje 150 m dolga urejena pot. Plaža je skalnata in prodnata, zaradi česar je še posebej primerna za družine z otroci. Nekateri deli so tudi betonirani. V neposredni bližini (50 m) se nahaja tudi plaža za hišne ljubljenčke.

V kampu Rapoća se nahaja kava bar, trgovina s prehrambenimi izdelki, pekarna, prodajalna spominkov, menjalnica, internetna točka ter celo pralnica perila. Poskrbljeno je tako za najmlajše z lepo urejenim otroškim igriščem, kot tudi za starejše z igriščem za odbojko ali stezo za balinanje. Družine, ki si želijo več aktivnosti, lahko najamejo kolesa.

Mobilne hišice Adria Holidays v kampu Rapoća so opremljene z dvema spalnicama, kopalnico, kuhinjo z jedilnim kotom, teraso s pergolo in zunanjo sedežno garnituro ter parkirnim mestom. Vse hišice so opremljene s klimatsko napravo.

Kamp nudi čudovite možnosti za sprehode. Do mesta Nerezine, ki je oddaljen le 5 minut, vodi lepa sprehajalna pot. Tisti, ki si želijo malo več adrenalina, pa se lahko povzpnejo na 588 m visok hrib Osoršćica.

Le 4 km oddaljeno od mobilnih hišic, se nahaja zgodovinsko mestece Osor, ki obiskovalcem ponuja zanimiv vpogled v preteklost. Mesto leži ob kanalu, ki ločuje otoka Cres in Lošinj.

Ta predel Lošinja je zelo umirjen, zato je kamp Rapoća primeren predvsem za družine z majhnimi otroci. Lepa narava in bližina majhnih mestec naredi počitnice vznemirljive, saj lahko gostje mobilnih hišic in drugih nastanitev odkrivajo zgodovino in se pri tem neizmerno zabavajo.

Naši namigi:

  • Manjši kamp, ki omogoča večjo varnost otrok.
  • Zalivčki z majhnimi kamenčki v kampu.
  • Večerni sprehod po pešpoti v Nerezine.


Šport


Karakteristike kampa

Hišni ljubljenčki dovoljeni v kampu
Mobilne hišice so klimatizirane
Hišni ljubljenčki dovoljeni v mobilni hišici
Dostop do interneta na voljo v kampu
Menjalnica v kampu
Supermarket v kampu ali zelo blizu

Ponudba mobilnih hišic

Kamp Rapoča, Nerezine, Hrvaška

MH COMFORT

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, kopalnica (umivalnik, tuš kabina in WC), kuhinja z jedilnim kotom iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora. Hišice so oddaljene približno 200 m od morja.