Kamp San Marino, otok Rab, Hrvaška

O kampu

Kamp San Marino se nahaja v kraju Lopar na otoku Rab, znanem po smaragdnem modrem morju, ribah, vinu in ljubeznivosti domačinov. Njegova kapaciteta je 3.500 gostov, s čimer se uvršča med večje in najbolj popularne kampe na Hrvaškem. Mobilne hišice so postavljene na lepo urejenih in ravninskih parcelah.

Peščena plaža, poznana tudi kot “Rajska plaža” je od mobilnih hišic oddaljena cca. 150m. Dolga je 1,5 km in je zaradi svoje strukture še posebej primerna za družine z otroci in neplavalce. Poznana je tudi po modri zastavi, kar pomeni, da je za varnost in ostale storitve odlično poskrbljeno, obiskovalci pa so informirani o okolju prijaznem delovanju.

V kampu Lopar San Marino boste našli restavracijo, lokale, pekarno, trgovino, prodajalno sadja in zelenjave in ambulanto.

V sklopu kampa San Marino je tudi športni center, ki vključuje teniška igrišča, igrišče za mini golf, namizni tenis, kegljanje, nogomet, košarko ter odbojko na pesku.

Vsak dan je za goste organizirana animacija in aerobika, tisti, ki si želijo bolj aktivni dopust, pa si lahko izposodijo kolesa, kajake ali vodne skuterje.

Vse mobilne hišice Adria Holidays v kampu San Marino Lopar so opremljene z dvema spalnicama, eno ali dvema kopalnicama, kuhinjo, dnevnim prostorom, teraso z vrtno garnituro, klima napravo, satelitsko televizijo in parkirnim prostorom.

Le 12 km stran od kampa San Marino leži mesto Rab, širom Evrope poznano po svoji bogati kulturi, prekrasnih večernih pejsažih ter čudovitih sprehajališčih.

Naši namigi:

  • Plaža z mivko navdušuje najmlajše goste kampa.
  • Za plesne navdušence je na voljo plesišče ob restavraciji z živo glasbo.
  • Ste vedeli, da je Rab otok ljubezni?


Šport

Nogomet
Tenis
Košarka
Izposoja surfov
MiniGolf
Namizni tenis

Karakteristike kampa

Hišni ljubljenčki dovoljeni v kampu
Mobilne hišice imajo SAT TV
Mobilne hišice so klimatizirane
Hišni ljubljenčki dovoljeni v mobilni hišici
Dostop do interneta na voljo v kampu
Menjalnica v kampu
Supermarket v kampu ali zelo blizu
Stojnica z novicami

Ponudba mobilnih hišic

Kamp San Marino, otok Rab, Hrvaška

MH LUX

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, dve kopalnici (umivalnik, tuš kabina in WC), dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom, iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Vsaka mobilna hišica ima Sat TV. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora. Hišica je od morja oddaljena približno 150 m.

Kamp San Marino, otok Rab, Hrvaška

MH SUPERIOR

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 6+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, 2 sobi z dvema ločenima posteljama, ki se lahko združita, dve kopalnici (umivalnik, tuš kabina in WC), dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom, iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Vsaka mobilna hišica ima Sat TV. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora. Hišica je od morja oddaljena približno 150 m.