Kamp Šimuni, Pag, Hrvaška

O kampu

V akciji Naj kamp Adria 2013 je bil kamp Šimuni izbran za 3. najboljši hrvaški kamp v kategorij velikih kampov v Dalmaciji.

Najdete ga na otoku Pagu, med Novaljo in Pagom, 1 km od ribiškega mesta Šimuni.

V senci hrastovega in borovega gozda ležijo mobilne hišice z očarljivim razgledom na paški arhipelag. Za sproščeno uživanje ob morju je gostom namenjena 4 km dolga prodnata in peščena plaža, ob kateri boste našli tudi senčni kotiček.

Popestritev kamping počitnic
Gostom mobilnih hišic je v kampu Šimuni na voljo vse potrebno za umirjene ali aktivne počitnice. Ljubitelji športnih dejavnosti lahko izbirajo med odbojko na mivki, tenisom, košarko, malim nogometom ali mini golfom, lahko pa se odločijo tudi za plezanje po plezalni steni, obisk potapljaškega centra, vadbo aerobike, vodne aerobike ali najamejo pedalin, kajak ali vodno kolo. V kampu imate možnost najeti tudi kolo, motor ali štirikolesnik. Najmlajši gostje mobilnih hišic lahko sodelujejo pri otroških animacijah ali zaplešejo v mini disku.

V kampu Šimuni lahko obiščete trgovino, ribarnico, prodajalno sadja, si privoščite zajtrk, kosilo ali večerjo v restavraciji, zavijete v picerijo ali spijete kavico kar na plaži. Za goste mobilnih hišic deluje tudi brezplačni brezžični internet.

Priporočamo skok na otok, sprehod med oljčnimi nasadi, čipko in sir
Svoje kamping počitnice lahko popestrite s številnimi izleti po atraktivnih kotičkih kot so: Paški zaliv, mesto Pag in otoki Maun, Olib ali Silba. Otok Pag je ponosen tudi na svoj sir, čipko in oljčne nasade, kar bodo z veseljem delili z vami. Za ljubitelje narave pa so v bližini tudi narodni parki: Kornati, Paklenica, Plitvice, Zrmanja in Krka.

Naši namigi:

  • Kamping počitnice so primerne za družine z majhnimi otroki.
  • Lepo urejene plaže.
  • Vse, kar potrebuješ, na enem mestu.
  • Veliko mobilnih hišic leži ob morju.


Šport

Nogomet
Tenis
Izposoja čolnov
Izposoja surfov
Izposoja koles
Izposoja skuterjev
Fitness v kampu
Namizni tenis

Karakteristike kampa

Hišni ljubljenčki dovoljeni v kampu
Mobilne hišice imajo SAT TV
Mobilne hišice so klimatizirane
Dostop do interneta na voljo v kampu
Menjalnica v kampu
Supermarket v kampu ali zelo blizu
Stojnica z novicami

Ponudba mobilnih hišic

Kamp Šimuni, Pag, Hrvaška

MH COMFORT

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+1 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, kopalnica (umivalnik, tuš kabina in ločen WC), dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom, iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 1 osebo. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora. Hišice so od plaže oddaljene približno 250 m.

Kamp Šimuni, Pag, Hrvaška

MH DALMACIJA 4+2

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, dve kopalnici (umivalnik, tuš kabina in WC), kuhinja z jedilnim kotom iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora. Hišice so od plaže oddaljene od 50 do 150 m.

Kamp Šimuni, Pag, Hrvaška

MH LUX 4+1

Hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+1 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, kopalnica (umivalnik, tuš kabina in ločen WC), dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom, iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 1 osebo. Terasa z vrtno garnituro, sončnikom in dvema ležalnikoma. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora.