Kamp Solaris, Šibenik, Hrvaška

O kampu

Kamp Solaris Hotels Resort se nahaja v lepem borovem gozdu sredi bujne sredozemske vegetacije, športnih igrišč ter v neposredni bližini narodnih parkov Krka in Kornati.

Kar 4 km dolga obala kampa Solaris ponuja 5 tematsko urejenih plaž, med katerimi so nekatere bolj primerne za družine z otroki, druge pa zabavi in razvajanju.

Plaže se nahajajo v bližini mobilnih hišic in so delno prodnate, delno tlakovane, na nekaterih mestih tudi betonirane.

V sklopu kampa deluje tudi prvi vodni park na Hrvaškem – Solaris Aqua Park s tobogani, slapovi in bazeni.

V Kampu Solaris zelo dobro poskrbijo za najmlajše, saj nudijo animacijo in delavnice za otroke, mini golf na temo gusarjev na več kot 4.000 m2, turistični vlak, napihljiv grad, vodni svet s tobogani, mini disco, trampoline in igrišča.

Kampu Solaris Šibenik ima široko športno ponudbo: 4 teniška igrišča, 2 igrišči za odbojko na mivki, nogomet, rokomet, košarka, pikado, biljard, vodni športi (jet ski, kajak, kanu, jadranje na deski, pedalini).

Mobilne hišice Adria Holidays v kampu Solaris imajo 32m2 notranje površine, dve spalnici, dve kopalnici, klima napravo, satelitsko televizijo, leseno teraso z vrtno garnituro in parkirnirni prostor poleg hišice. Mobilne hišice nudijo udobno bivanje do 6 osebam.

Kamp Solaris je s svojo široko ponudbo aktivnosti, atraktivno lokacijo in udobnimi mobilnimi hišicami ena najbolj zanimivih destinacij za tiste, ki radi svoj dopust preživljate aktivno, z družino ali v paru.

Naši namigi:

  • Pešpoti ponujajo odlične romantične sprehode.
  • Kamp je kljub številnim aktivnostim, ki jih nudi, miren.
  • Bogat program za najmlajše 3-5 let skozi cel dan.
  • Čisto morje.


Šport

Nogomet
Tenis
Košarka
Izposoja čolnov
Izposoja surfov
MiniGolf
Izposoja koles
Namizni tenis
Beach Odbojkal
fitness in Wellness & Spa Center

Karakteristike kampa

Mobilne hišice imajo SAT TV
Mobilne hišice so klimatizirane
Dostop do interneta na voljo v kampu
Menjalnica v kampu
Supermarket v kampu ali zelo blizu
Stojnica z novicami
Bazen v kampu

Ponudba mobilnih hišic

Kamp Solaris, Šibenik, Hrvaška

MH LUX - ADRIA

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, dve kopalnici (umivalnik, tuš kabina in WC), kuhinja z jedilnim kotom iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Brezplačni parkirni prostor je na voljo pri hotelu Jure. Hišice so oddaljene maksimalno 100 m od morja.

Kamp Solaris, Šibenik, Hrvaška

MH LUX - SOLARIS RESORT

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, dve kopalnici (umivalnik, tuš kabina in WC), SAT TV, kuhinja z jedilnim kotom iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Brezplačni parkirni prostor je na voljo pri mobilni hiški. Hišice so oddaljene od 20 - 200 m od morja.