Kamp Stobreč, Split, Dalmacija, Hrvaška

O kampu

Kamp Stobreč se nahaja v manjšem mestecu Stobreč, ob magistralni cesti v smeri proti Dubrovniku, le 7 km od centra Splita. Prav toliko ga loči tudi od znamenitih arheoloških ostankov rimske Salone. Tako je obisk kampa, poleg priložnosti za uživanje ob morju, tudi priložnost za raziskovanje bogate zgodovinske in kulturne dediščine.

Mestni kamp Stobreč je leta 2013 osvojil nagrado za najboljši srednje veliki kamp na Hrvaškem.

Mobilne hišice se nahajajo v neposredni bližini morja (oddaljene največ do 100 m). Obdajajo jih borovci in pred njimi se razprostira peščena plaža.

V kampu je obiskovalcem na voljo supermarket, trgovina s spominki, bar na plaži, restavracija, menjalnica in knjižnica. V kampu je tudi internetni kotiček in brezplačni brezžični internet.

Popestritev kamping počitnic
Gostje mobilnih hišic lahko v času svojih počitnic najamete kolesa, skuterje, pedaline in kajake. Lahko se vključite v tečaj potapljanja ali se odpravite na organiziran izlet po bližnjih mestih in naravnih znamenitostih.

Sprostite se lahko med igro odbojke na mivki, ulične košarke ali nogometa. Privoščite pa si lahko tudi masažo.

Za najmlajše je poskrbljeno z urejenimi otroškimi igrišči in animacijami, tako za otroke kot tudi odrasle.

Priporočamo potep po srcu Mediterana - Splitu in izlet na bližnja čudovita otoka Hvar in Brač
Iz sprehoda po mestnih znamenitostih Stobreča se lahko odpravite na ogled starega Splita. Oglejte si Dioklecijanovo palačo, Jupitrov hram, Peristil, Prokurative, Sfingo, Katedralo, uživali boste na Pjaci ali pa na rivi ob kavi doživeli mestni utrip. Ugotovili boste, da ima mesto čudovito zgodovinsko, kulturno in arhitekturno dediščino, ki si jo je vredno ogledati!

Na otoku Braču vas bo navdušila znamenita plaža Zlatni rat. Na Hvaru pa po ogledu starega mesta ne pozabite okusiti domačih kulinaričnih dobrot in se pustiti zapeljati z vrhunsko vinarsko ponudbo.

Naši namigi:

  • Gre za prijeten in urejen družinski kamp s štirimi zvezdicami.
  • Iz kampa v mestno središče se lahko odpeljete z javnim prevozom.
  • Kamp ima prodnato plažo in dovolj sence, zato je primeren za družine z majhnimi otroki.


Šport

Nogomet
Košarka
Kayak
Izposoja skuterjev
Izposoja koles
Namizni tenis
Beach Odbojkal

Karakteristike kampa

Mobilne hišice imajo SAT TV
Mobilne hišice so klimatizirane
Hišni ljubljenčki dovoljeni v mobilni hišici
Dostop do interneta na voljo v kampu
Menjalnica v kampu
Supermarket v kampu ali zelo blizu
Stojnica z novicami

Ponudba mobilnih hišic

Kamp Stobreč, Split, Dalmacija, Hrvaška

MH MINI LUX - HOTEL

Klimatizirana hišica je razdeljena na dve ločeni dvoposteljni sobi, vsaka z lastnim vhodom. Vsaka izmed sob ima svojo kopalnico (umivalnik, tuš kabina in WC), ne pa tudi kuhinje ali kuhinjske opreme. Vsaka izmed sob ima zunaj lastno vrtno pohištvo. Brezplačni parkirni prostor je na voljo blizu hišice.

Kamp Stobreč, Split, Dalmacija, Hrvaška

MH COMFORT - ELBA

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+1 oseb, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, kopalnica (umivalnik, tuš kabina in WC), dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom, iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 1 osebo. Nadkrita terasa z vrtno garnituro in ležalnikom. Brezplačni parkirni prostor je na voljo blizu hišice.

Kamp Stobreč, Split, Dalmacija, Hrvaška

MH LUX - DALMATIA

Klimatizirana hišica (z možnostjo hlajenja in gretja) je namenjena za bivanje maksimalno 4+1 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, dve kopalnici (umivalnik, tuš kabina in WC), dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom, iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 1 osebo. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Brezplačni parkirni prostor je na voljo blizu hišice.