Kamp Vranjica, Belvedere-Trogir, Hrvaška

O kampu

Kamp Vranjica Belverde se nahaja v stari ribiški vasici Seget, ki je le 5 km oddaljena od ene najpomembnejših hrvaških turističnih destinacij, Trogirja. Večinski del kampa je pokrit z mediterantskim rastlinjem, kar zagotavlja mobilnim hišicam poldnevno zaščito pred vročino.

Območje kampa Vranjica Belverde je zgrajeno na nivojih štirih teras, ki se spuščajo proti morju. Postavitev mobilnih hišic je taka, da se gostje ne glede na to, v kateri hišici so, zbujajo ob pogledu na morje.

Plaža je dolga 500 metrov in je skoraj v celoti prodnata, del pa je betoniran. Mobilne hišice so od plaže oddaljene okoli 300 m.

Poleg restavracije na plaži, kamp Vranjica Belverde svojim gostom ponuja številne možnosti za zabavo. Gostje se lahko razgibajo na igriščih za tenis, ob namiznem tenisu, mini golfu, igrišču za mali nogomet, košarko in odbojko ter številnimi vodnimi športi.

Vsi, ki si želijo še več aktivnosti, lahko najamejo kolesa ali čolne ali pa se vpišejo v potapljaško šolo. Poskrbljeno je tudi za najmlajše, saj se lahko zabavajo na otroškem igrišču ali pa se udeležijo posebnih animacijskih programov.

Vse mobilne hišice Adrie Holidays v kampu Vranjica Belverde so opremljene z dvema spalnicama, kopalnico, kuhinjo z jedilnim kotom, teraso z vrtno garnituro, klimo in parkirnim prostorom.

Ob večerih se lahko gostje mobilnih hišič zabavajo v restavraciji na plaži ob glasbi ali pa se sprehodijo po 2 km dolgi promenadi. Tisti, ki si želijo malce daljšega sprehoda, pa se lahko odpravijo vse do Trogirja, kjer jih čaka ogromno turističnih znamenitosti.

Za vse tiste, ki želijo videti več, pa se lahko odpeljejo v eno največjih dalmatinskih mest Split, kjer jih čaka zgodovinska struktura mesta in ogromno zabave.

Kamp Vranjica Belverde je primeren tako za družine z otroci kot tudi mlajše popotnike. Zaradi številnih aktivnosti in privlačnih mobilnih hišk, je vedno dobro obiskan in tudi odlično ocenjen.

Naši namigi:

  • Kamp upravljajo na ekološko osveščen način.
  • V kampu je za štirinožne prijatelje poskrbljeno s posebnimi prhami.
  • Poleg animacije za otroke je v okviru kamping počitnicah poskrbljeno tudi z animacijo za odrasle.


Šport

Tenis
Košarka
MiniGolf
Bowling
Namizni tenis

Karakteristike kampa

Hišni ljubljenčki dovoljeni v kampu
Mobilne hišice imajo SAT TV
Mobilne hišice so klimatizirane
Hišni ljubljenčki dovoljeni v mobilni hišici
Dostop do interneta na voljo v kampu
Menjalnica v kampu
Supermarket v kampu ali zelo blizu
Bazen v kampu

Ponudba mobilnih hišic

Kamp Vranjica, Belvedere-Trogir, Hrvaška

MH LUX

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, kopalnica (umivalnik, tuš kabina in WC), kuhinja z jedilnim kotom iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Hišice so oddaljene približno 300 m od morja.