Kamp Zablače, Krk, Hrvaška

O kampu

Kamp Zablače leži ob 1800 m dolgi prodnati plaži. Raznolikost dejavnosti v kampu omogoča prijetne kamping počitnice za celo družino.

Mobilne hišice se nahajajo le 100 m stran od morja, v objemu dveh hribčkov in neokrnjene narave. Prodnata peščena plaža je javna in urejena ter primerna za otroke. Rob plaže je namenjen kopanju štirinožnih prijateljev.

Kamp Zablače svojim počitnikarjem nudi pekarno, trgovino, kiosk z dnevno svežim sadjem in zelenjavo, snack-bare na plaži, pizza-cut, slaščičarne in prodajalno opreme ter igrač za na plažo. Gostom mobilnih hišic pa je na voljo tudi brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Popestritev kamping počitnic
Gostje mobilnih hišic lahko preživite aktivne počitnice s številnimi športnimi dejavnostmi (nekatere z doplačilom), ki so na voljo v športnem centru ob kampu: tenisom, namiznem tenisom, odbojko na mivki, nogometom in mini golfom. Za morsko zabavo poskrbijo vodni tobogani, športi na vodi in šole jadranja, surfanja ter potapljanja.

V kampu Zablače je možna tudi izposoja koles in skuterjev.

Gostje kampa se lahko razvajate v Wellness centru Baška (z doplačilom), 100 metrov od kampa.

Najmlajši poleg kopanja in spuščanja po toboganih uživajo na otroškem igrišču, trampolinu in animacijah.

Priporočamo sprehod po okolici in izlet z ladjico po bližnjih otokih
Ljubitelji narave si lahko v kampu ogledate karto s številnimi pešpotmi in se odpravite občudovat neokrnjeno naravo. Vmes pa se lahko osvežite v kakšnem prijetnem, zasebnem zalivu.

Avanturiste pa vabi morsko popotovanje po bližnjih otokih in odkrivanje zanimivih plaž. Za popolno spoznavanje življenja domačinov lahko okusite tudi lokalne kulinarične dobrote.

Naši namigi:

  • Iz kampa Zablače vas taxi-ladja odpelje do bližnjih manjših plaž.
  • Za senco na plaži so priporočljivi senčniki.


Šport

Tenis
Izposoja čolnov
Izposoja surfov
MiniGolf
Izposoja koles
Izposoja skuterjev
Namizni tenis

Karakteristike kampa

Hišni ljubljenčki dovoljeni v kampu
Mobilne hišice imajo SAT TV
Mobilne hišice so klimatizirane
Hišni ljubljenčki dovoljeni v mobilni hišici
Dostop do interneta na voljo v kampu
Menjalnica v kampu
Supermarket v kampu ali zelo blizu
Stojnica z novicami

Ponudba mobilnih hišic

Kamp Zablače, Krk, Hrvaška

MH COMFORT

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 5+1 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama in dodatnim pogradom za otroka, kopalnica (umivalnik, tuš kabina in ločen WC), dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom, iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 1 osebo. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. V bližini hišice na urejenem parkirišču je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora.