Kamp Zaton, Zadar, Hrvaška

O kampu

Kamp Zaton je eden najboljših hrvaških kampov, saj je prejemnik številnih priznanj in nagrad, od leta 2011 pa tudi član verige najboljših evropskih kampov Leading Camping of Europe. Kategoriziran je s štirimi zvezdicami.

Največje mesto v bližini kampa Zaton je Zadar, ki je oddaljeno 15 km. V njegovi neposredni bližini je zgodovinsko mestece Nin, obdano s peščenimi plažami.

Kamp Zaton se nahaja sredi borovega gozdička, ki nudi senco pred vročimi sončnimi žarki, ima pa tudi 1,5 kilometrov dolgo peščeno plažo, ki je primerna za družine z otroci.

Plaža je v bližini mobilnih hišic (oddaljenost je okoli 800 m) in je opremljena s tuši, ležalniki, senčniki, rekviziti za vodne športe, animacijo na plaži in v morju.

Zaradi številnih atraktivnosti je kamp Zaton idealno mesto za družinski dopust, zabavo in šport. Poleg ogrevanega bazena je gostom mobilnih hišič na voljo 12 teniških igrišč, igrišče za odbojko in dva igrišča za odbojko na pesku, košarkarsko igrišče, 3 nogometna igrišča, 4 igrišča za balinanje, igrišče za mini golf ter namizni tenis, jadranje na deski, smučanje na vodi, parasaliling, pedalling, jet-ski in gorsko kolesarstvo. Za vse, ki si želijo dodatnih aktivnosti, so organizirani tečaji potapljanja, jahanja, tenisa in jadranja na deski.

Gostinska ponudba vsebuje več različnih restavracij in barov, picerijo in slaščičarno, poleg običajne trgovine pa posebej najdete tudi mesnico, prodajalno zelenjave in različne manjše trgovinice. V večernem času lahko obiščete tudi bližnjo diskoteko Saturnus.

Mobilne hišice v kampu Zaton so opremljene z dvema spalnicama, kopalnico, kuhinjo z jedilnim kotom, teraso z vrtno garnituro, klimo in parkirnim prostorom. Satelitska televizija je na voljo za doplačilo in ob predhodni rezervaciji.

Kamp je zaradi številnih aktivnosti in animacij primeren tako za otroke, kot tudi mladino in starejše.

Številne nagrade kampa Zaton in kvaliteta blagovne znamke Adria zagotavljajo, da boste v mobilnih hišicah Adrie Holidays deležni kvalitetnega bivanja in nepozabne zabave.

Naši namigi:

  • Eden izmed najboljših krajev za počitnice z majhnimi otroki.
  • Plitva voda primerna za majhne otroke.
  • Bolj založene in ugodne trgovine najdete v Zadru.


Šport

Nogomet
Tenis
Košarka
Izposoja čolnov
MiniGolf
Izposoja koles
Fitness v kampu
Bowling
Namizni tenis

Karakteristike kampa

Hišni ljubljenčki dovoljeni v kampu
Mobilne hišice imajo SAT TV
Mobilne hišice so klimatizirane
Hišni ljubljenčki dovoljeni v mobilni hišici
Dostop do interneta na voljo v kampu
Menjalnica v kampu
Supermarket v kampu ali zelo blizu
Stojnica z novicami
Bazen v kampu

Ponudba mobilnih hišic

Kamp Zaton, Zadar, Hrvaška

MH COMFORT

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, kopalnica (umivalnik, tuš kabina in WC), kuhinja z jedilnim kotom iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora. Hišice so oddaljene približno 800 m od morja.

Kamp Zaton, Zadar, Hrvaška

MH LUX

Klimatizirana hišica je namenjena za bivanje maksimalno 4+2 osebe, spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, soba z dvema ločenima posteljama, dve kopalnici (umivalnik, tuš kabina in WC), kuhinja z jedilnim kotom iz katerega se po potrebi lahko naredi dodatno ležišče za 2 otroka. Nadkrita terasa z vrtno garnituro daje hišici poldnevno senco. Ob hišici je možnost enega brezplačnega parkirnega prostora. Hišice so oddaljene približno 800 m od morja.