Frequently asked questions Glamping resorts

POGOSTA VPRAŠANJA PRI NAJEMU AVTODOMA

Zavedamo se, da imajo naši uporabniki, sploh pred prvim najemom avtodoma, kopico čisto praktičnih dvomov. Da bi vam pomagali, smo zato izbrali nekaj najpogostejših vprašanj. Nikakor pa se ne obotavljajte, če imate kakršno koli vprašanje za nas. Prijazna dekleta v našem oddelku za rezervacije bodo vesela vašega klica ali emaila.

1. Kaj je vključeno v ceni najema?

Navedene najemne cene veljajo za en avtodom za eno najemno obdobje in so odvisne od letnega časa oziroma sezone, ne pa od števila ljudi v avtodomu (pod pogojem, da število ne preseže maksimalnega). Cena najema velja za avtodom s standardno opremo. V vsakem primeru se obračuna še končno čiščenje; po želji pa tudi dodatni kuhinjski pribor, posteljnina itd.

2. Zakaj je potrebno položiti kavcijo?

Vsi naši avtodomi so kasko zavarovani. Vračljiva kavcija (1.000 Eur) je odbitna franšiza, s katero lahko pokrivamo morebitne škode na vozilu, ki jih zavarovalnica ne krije. Kavcijo je možno plačati z gotovino ali pa s kreditno kartico. V tem primeru je potrebno imeti na kartici kritje.

3. Katere pogoje moram izpolnjevati, da lahko najamem avtodom?

Za najem avtodoma V Sloveniji, mora imeti voznik že najmanj 3 leta vozniško dovoljenje B-kategorije (za vozila, težka do 3,5 t), star pa mora biti najmanj 21 let.

4. Nisem še vozil tako velikega vozila, kot je avtodom. Ali je težko?

Ni težko. Le navaditi se je potrebno na dolžino (parkiranje) in nekoliko drugačen način vožnje. Ob prevzemu vozila zahtevajte praktične napotke ali pa še boljše – dogovorite se z našim prevzemnikom za gratis testno vožnjo!

V AGENCIJI ADRIA HOLIDAYS VAM ZAGOTAVLJAMO:

  • da so vsi naši avtodomi vedno v odličnem stanju;
  • da se lahko kakršnokoli okvaro nemudoma odpravi, in to z originalnimi deli;
  • da lahko strankam po potrebi priskrbimo nadomestno vozilo;
  • da lahko Adria Holidays vsem svojim strankam zagotavlja vse pravice, do katerih so upravičeni tisti, ki koristijo storitve potovalne agencije;
  • da dobijo stranke, ki so z nami že sodelovale, popust za zvestobo;
  • da vse, kar vam imamo ponuditi, ponujamo po konkurenčnih cenah!

Our website uses cookies to provide a better user experience and for a data analysis of visits. More information I agree